Jag rekommenderar igen…

Det kanske är bekant att jag och de två systrarna i somras tog en liten tripp till Dalhalla via huvudstaden för att kolla in Rhapsody in Rock. I vanlig ordning togs det en och annan bild och när de värsta alsterna rensats ut återstod ca 600 bilder varav en del till slut hamnade i en 60-sidig bok som egentligen var det jag skulle berätta om.

Jag har rekommenderat myphotobook.se i ett inlägg tidigare och efter den senaste boken finns just ingen anledning att ändra på det. Nytt är att det nu även går att få det tryckt med högglansig finish vilket lyfter bilderna ett snäpp. I övrigt är det samma fina kvalité på tryck och bindning så har ni för avsikt att pilla ihop en prydlig fotobok kan jag varmt rekommendera det här gänget.

Och inte ett öre behöver jag deklarera för det här reklaminslaget.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *