Årsavslutning 2010


Så har vi lagt ännu ett år till samlingarna (börjar bli många nu). Men vi firade av det på ett korrekt sätt i goda vänners lag, riktiga party animals! En del av rätterna ser ni här men glassbomben med den romstinna ananasen var tyvärr uppäten när väl kameran kom fram. Nåja, ni får tro mig om jag säger att den gifte sig bra med övriga rätter.

Spektakulära fyrverkerier hade införskaffats men eftersom meteorologerna bestämde sig för att införa ett väderomslag så blev det inte riktigt som tänkt. Men anförda av det lilla livets broder gjorde vi ett tappert försök att få iväg pjäserna i den styva nollgradiga kulingen. Efter välförrättat värv kunde sedan ta oss in i stugvärmen och kalasa på tre tjog Örkenkräftor.

En korrekt nyårsafton bland glada tvåbenta och fyrbenta vänner, kan inte bli bättre (jo, vädret förstås)!

3 Kommentarer

  1. Håkan & Annie + Malin, Oskar, Sussie, Leo

    Kan bara tacka för en toppenkväll! Vem bryr sig om vädret när allt annat är så trevligt? Menyn var en lyckoträff och glassbomben kan bli en klassiker. Helt suverän! Ingen åkte hem hungrig från Tävelsås i natt, och vi hade inget stort behov av frukost idag – om man säger så… En riktigt god fortsättning tillönskas såväl värdparet som husets härskarinna Doris!

    • Nöjet var helt på vår sida och ha en riktigt god fortsättning ni också, Doris hälsar (tror jag).

  2. Kan man få beställa 2 tjog kräftor till nästa nyår? Vi har nämligen nyårsfesten hemma oss 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *