Julfirandet har börjat

Så har det sista ljuset i adventsstaken fått vara med i gemenskapen och nu återstår bara upploppet innan tomtefar dyker upp. Gårdagen spenderades i metropolen Sjörröd för lite traditionellt smygjulfirande och att förtäringen var av högsta klass behöver nog inte nämnas, det är den nämligen alltid i det trevliga huset. En trogen gäst vid dessa tillfällen är det lilla charmtrollet Nora som denna gång tog sig en tur i pulkabacken i ett snötungt Skåneland. Charmerande! Hemfärden i den sena vinterkvällen gick på delvis oplogade vägar men med rätt hastighet på kärran, det kontrollerades noga av det lilla livet förstås, var det inte någon större match för fyrhjulsdriften.

En riktig bonus denna söndagsmorgon när det sista adventsljuset tuttades på var att lördagstidningen var oläst och det förgyllde onekligen långfrukosten denna vintermorgon. Men nu är det färdigvilat, snöskyfflarna väntar och sedan skall vi fira en nybliven sextonåring.

3 Kommentarer

 1. Charmtrollets tjocka mamma

  Finfina bilder (som vanligt)! Får man ta del av allihopa på något sätt? Gärna så att man kan ladda ned dem.
  Tog rätt lång tid att köra ner till Malmö också, men hellre att det går sakta och man kommer hem än att man sitter i ett dike.
  God jul!

  • Gott att ni kom hem helskinnade. Ingen större fara i vårt fall eftersom vi kör med dubbla farthållare, bilens inbyggda och så det lilla livet.

   Skall bara putsa lite på bilderna så skall jag ordna så du får tag i dom. Av någon anledning blir det alltid en och annan bild på gubben i soffan. Men dom kan vi nog skippa, du har säkert tusentals redan 🙂

   Ha en riktigt trevlig jul allihop!

 2. Annika

  Härligt pappa!! Nora sötaste trollet i Skåne! Undrar hur söt nästa tös blir 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *