Catwalk vid strandkanten


Den kulturella systern gjorde ett nedslag denna vinterafton och hade väskan proppad med diverse kläder från anno dazumal. Först bjöds hon på en läcker laxtoast som förrätt vilket följdes av en välkryddad kycklingfilé med parmalindad sparris som tilltugg. Efter en enkel dessert bestående av lyxiga glassbitar drog cirkusen igång…

Vi pratar kläder som jag lite svagt kan minnas min gamla moder stoltserade med när hon hedrade bakfickan på Grand Hotel i Helsingborg. Och med tanke på min ålder är det mycket länge sedan. I skrivande stund är dom två ystra systrarna fortfarande uppe i varv. Det lär krävas förfriskningar för att komma helskinnad ur detta!!!

2 Kommentarer

  1. Håkan & Annie

    Ja, allt klär en skönhet! Lillebror och Hjärter dam skrattar så att tårarna sprutar. Det behövs nog en styrketår här med…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *