Is i oktober

Bara några dagar efter att den första snön dök upp gjorde även isen sin entré. En väldigt vacker och vindstilla oktobermorgon kunde ett litet istäcke skönjas på vårt lilla innanhav (om man tittar väldigt noga). Det hela föregicks inte av någon särskilt kall natt som man skulle kunna tro, gissningsvis bara ett par minusgrader, men det räckte tydligen för ännu ett vintertecken. Är detta månne naturens sätt att flagga för en riktig vargavinter? Fast jag hade fått för mig att den globala uppvärmningen skulle ge oss medelhavsklimat och lite längre badssäsong och en och annan paraplydrink och inte som nu is i oktober!

Tror jag avvaktar några dagar till innan badbrallorna åker in och skridskorna plockas fram.

2 Kommentarer

  1. Bäckis

    Is? där jag befinner mig på måndag och en tid framöver är det +30. Isen lägger vi i groggarna……brrrrrrrrr

    • Hett, svettigt, klibbigt i sängen, varm öl…

      Jag är inte ett dugg avundsjuk. Nåja, kanske lite (eller ganska mycket). Have fun!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *