Det byggs i Tävelsås

Blev en runda runt sjön denna vackra höstdag och under rundan passeras Strandängen där det nya Tävelsås håller på att ta form vid Tävelsåssjöns strand. Den första etappen ståtar redan med ett antal fina villor och det fortsätter fyllas på medan etapp två nu verkar vara färdigplanerad och redo att ta emot femton nya villaägare. Åtta tomter är redan sålda där så vänta inte för länge om ni har funderingar på att slå ner era bopålar i denna idyll.

Förutom en bedårande utsikt erbjuds kommunalt vatten och avlopp, vädersäkrad elförsörjning och fiberanslutning. Det sistnämnda en absolut nödvändighet om ni frågar mig. Jag får väl gå i pension och rycka liv i det gamla fiberprojekt så man kommer med i gemenskapen…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *