En behaglig septemberlördag


En mycket korrekt lördag är snart till ända (återstår lite kaffe och päronkonjak på altanen). En varm, vindstilla och trolsk stämning har vilat över denna lediga dag som till stor del har präglats av bilvård men även trevlig fika när det lilla livets broder med fästmö Annie dök upp. Broder Håkan gjorde ett tappert  försök att förklara hur en stjärnkikare fungerar och det lilla livets barnbarn Rasmus fattade nog allt men jag var i vanlig ordning helt borta.

Eftersom föräldrarna till Tilde och Rasmus är ute och slår klackarna i taket vilar ett tungt ansvar på oss gamlingar vid strandkanten, särskilt på kocken förstås. Jag fick skippa lördagsfavoriten och istället blev det pannbiff med potatismos. Inte riktigt i klass med biffsteken men ganska nära…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *