En säck kommer lastad


Det lilla livet har länge kämpat med att flytta omkring singeln på infarten så att alla kala fläckar döljs. Dessutom har hon kämpat hårt på norrsidan med att dölja spåren efter bergvärmeinstallationen och till slut blev den galne påskbadaren äntligen färdig att beställa hem det som behövdes. Ett samtal till Alwex på torsdagen räckte för att det skulle levereras en storsäck singel och en dito med matjord. Snabbt expedierat och bra kvalité. Rekommenderas!

Hårt fysiskt arbete blev det men tillsammans fick vi allt på plats denna ljuvliga höstdag och vi tyckte t.o.m. att vi hade kul. Startskottet gick vid elva-snåret och vi var klara och mycket nöjda 6 timmar senare (inklusive ett stort antal nödvändiga pauser). Och som synes höll huskatten koll på oss, ville nog bara dubbelkolla så att matskålen inte glömdes bort.

Märkligt att fysisk trötthet kan vara så skönt…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *