Run For Life – 2010


Tävelsås var idag arena för Run For Life – 2010 som arrangerades av Sigge Stengårds föräldrar. Sigge är ett tappert barn som kämpar med sjukdomen ”Duchennes muskeldystrofi“. Dagens händelse var ett sätt att samla in pengar till forskning kring denna sjukdom och nästan 500 deltagare hade slutit upp från när och fjärran denna vackra eftermiddag. Frånsett folk från trakten hittade jag också ett par spänstiga kollegor från Växjö i startfältet där jag själv deltog i den lite lugnare promenadklassen. Ett klokt beslut om ni frågar mig.

6 Kommentarer

 1. Matts Nilsson

  Bra gjort, Björn, fina bilder.!

  • Hej Matts och tack,

   Tyckte jag såg dig i vimlet men sen försvann du. Det var en ljuvlig eftermiddag!

 2. Dottern

  Bra gjort!!

 3. Jag såg er båda, kanske skall jag medla mellan er 🙂
  Bilderna är verkligen knivskarpa och fina.

  • Får hålla bättre koll på honom nästa gång 🙂
   Jag skall ordna så du får tillgång till bildmaterialet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *