Vad händer?


Min kära dotter klagade på uppdateringsfrekvensen, och det har hon ju faktiskt ganska rätt i, men det är inte lätt att hålla jämna steg med Sjörrödsgänget som far omkring som skållade råttor. På vår kant njuter vi just nu av en skön början på augusti med lite fuktigare morgnar men fortfarande bedårande solnedgångar och varma kvällar. Spindlar och igelkottar hjälper till att förgylla naturbilden som synes.

Födelsedagspengen från det lilla livet investerades i lite extrabelysning till Tuccen och med tanke på att vi går mot mörkare tider får det betraktas som en sund investering. Inte så ofta jag kan klassa mina inköp på det viset 🙂

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Härligt med inlägget! Imorgon skall jag också tillbaka till verkligheten..jobbet! Kram från Sjörröd

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *