På väg till Dalhalla


Efter moget övervägande lämnade vi tomten för att tillsammans med det lilla livets kulturella syster åka till Dalhalla via Stockholm. Ni kan tänka er vilket djärvt äventyr jag gav mig in på när jag gav mig ut på vägarna med två ystra systrar men jag fick det goda rådet att “gör som dom säger så blir det bra”. Och det funkade, vi hade några fantastiska dagar både i Stockholm och i Dalarna och inte en endaste gång fick jag på tafsen av systrarna som båda lyste ikapp med solen.

Resans två första soliga dagar spenderades i huvudstaden där dom flesta stegen trampades i Gamla Stan och i alla små shoppar på Västerlånggatan och tillhörande små gränder. Irländska stället The Liffey fick bjuda på första kvällens middag medan Capri på Nybrogatan fick den stora äran äran dag två. Det stora huvudmålet den ljusa delen av dag två blev Fjäderholmarna och efter en skön båttur intogs lunch i Röda Villan. Och den fina ön bjöd också på förfriskningar 🙂

Utcheckning från Sergel Plaza dag tre för vidare förd mot Dalhalla men det är en annan historia. Stay tuned!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *