Midsommar och semester!


Det var ett behagligt midsommarfirande vid strandkanten utan några skandaler. Klassiska rätter såsom sill, nypotatis och jordgubbar tidig eftermiddag följdes upp med en läcker laxanrättning senare på kvällen. Och som synes hann det lilla livets broder Håkan med att plocka upp en gädda ur innanhavet, kanske inte så stor firre men ack så vacker.

Det blev också en korrekt inledning på fem veckors semester (yipeee!) och hittills ser det ut som vädret tänker visa sig från sin fina sida. En runda till Stockholm och Dalarna är inplanerad, i övrigt hoppas jag på kvalitetstid i hängmattan.

2 Kommentarer

  1. Håkan & Annie

    Tusen tack för en härlig midsommarfest! God mat och dryck, vackert väder, fiskelycka och trevligt sällskap därtill. Vad mera kan man önska sig?

    Ha nu en riktigt skön semester! Vi kanske kommer ut och stör friden i hängmattan nån gång emellanåt… 🙂

    • Visst var det en härlig kväll och ni är välkomna när som helst. Gästen gör festen! Nu ska Viktor peta i sig fångsten, själv väljer jag en baconlåda 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *