Trådlöst vid strandkanten

Vi hade som bekant ett litet strandpartaj i veckan och då förärades jag en värdgåva (vilken bra tradition) och det glada gänget hade filurat ut en pryl helt i min smak. En trådlös vattengivare med tillhörande centralenhet!!! Hur häftigt är inte det? Det var nog tur att jag fick den i present för den hade varit svår att smuggla förbi det lilla livet. Nåja, det har precis varit sjösättning (det skålades i  GT i stället för champagne, kändes liksom naturligare) så nu är den på plats och guppar så behagligt vid bryggan medan centralenheten inne i huset snällt visar vad som gäller. Som bonus var det även med en utegivare så nu har jag stenkoll. Dryga 18 grader just nu, ett kvällsdopp skall inte uteslutas. Tack kära kollegor, jag bugar och lyfter på hatten!

6 Kommentarer

  1. Kungligt! Finns det även till grillen:-)

  2. Uffe

    En gåva väl anpassad till mottagaren!!!

  3. Dottern

    Det är många som känner dig 🙂 Får se om det blir någon strandfest i sommar..vem vet, vem vad vi kan fiska fram då!!! Kram o trevlig helg..

    • Låter intressant 🙂 Skall dra en runda till Dalarna och Dalhalla men det stoppar nog inte en strandfest.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *