En riktig nostalgitripp

Jag tog mig en tripp till Arboga i fredags för att träffa gamla jobbarkompisar som jag inte sett på över trettio år. Och vilken tripp det var. Vi träffades på Robotmuséet där det hade arrangerats visningar, simulatorflygningar och utfordring. Men framför allt var det en obeskrivlig känsla när varje igenkännande fick mig att känna det som jag var tillbaka i den gamla miljön på ledningscentralerna i bergen någonstans i Sverige tillsammans med dom här glada gossarna. Visst hade vi blivit lite väderbitna, några av oss lite tyngre men det var samma skärpta gossar som såg till att dåtidens avancerade teknik fungerade dygnet runt. Det var en riktig minnenas afton, en oförglömlig upplevelse!

Om två år blir det repris. Count me in!

2 Kommentarer

  1. Verkar som minnenas tripp blev kanon!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *