Vilken överraskning!

Efter att ha fredagshandlat och funderat ut hur det inhandlade köttet skulle kunna anrättas möttes jag i hemmet av ett vackert färdigdukat bord. I hemlighet hade det lilla livet och hennes kulturella syster planerat en överraskningsmiddag för lilla mig. Och vem är jag att tacka nej till en sådan uppoffring? Nej, in med köttet i frysen direkt förstås.

Tyvärr inga bilder från kalaset. Varför? Det råkade sig så att jag denna blåsiga dag sålt Mercan och eftersom den affären skedde kring lunchtid hade jag totalt glömt bort att jag faktiskt hoppat över lunchen. Och dofterna i hemmets kök gjorde att det inte fanns en enda tanke på någon kamera utan all tankeverksamhet var fokuserad på samvaro vid matbordet.

Vad bjöds det på undrar ni förstås? Till förrätt en ljuvlig skaldjurssoppa (jag skall få receptet) och huvudnumret bestod av varmrökt lax med romsås. Till detta dracks ett gott vitt vin serverat i vackra glas. Och som inte det var nog dukades det fram en rabarberpaj med vaniljsås. Jisses, jag fick inte ner en enda chipsbit efter det (vilket hade varit en hädelse).

“Mina” underbara kvinnor, ni är bäst!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *