Blåbärshoppning

Det lilla livet släpade upp mig i ottan (det började kl 10) för ett plåta hennes kära barnbarn Ella som denna fina vårdag genomförde en blåbärshoppning. Jag visste förstås inte vad det var innan men nu vet jag. Kul var det och jag drar mig till minnes när jag körde kära dottern till en tävling med hästkraken på släp för hundra år sedan (flashback Annika?). Jag tycker det är fullständigt ofattbart att någon utan tvång hoppar upp på dessa enorma djur. Men imponerande är det!

3 Kommentarer

  1. Den hästtokige

    Haha dom är såå duktiga
    Haha som jag ser ut på sista bilden xD

  2. Visst kommer jag ihåg! Hästen hetta Marabou och Osby, var tävlingsorten… Det var tider det. Tror det fortfarande bor en hästgalning i mig. Är sugen på att börja igen..man skulle ha mer tid bara 😉

    • Helt rätt. Det var första gången jag körde hästsläp och ingen hade berättat att man skulle knycka till med vagnen innan man svängde så att hästen tog spjärn med benen. Tur att Marabou inte drattade omkull i första kurvan 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *