Födelsedagspartaj i Rydet

Gårdagen innebar ett mycket korrekt partaj hos Jennie och Johan som tillsammans slitit ihop en ålder av 70 år. Grymt bra drag som vanligt och efter att ha kalasat på en underbar buffé blev det musiktävling och för den den danssugne gick det att ta en ta ut svängarna med hjälp av Nintendo Wii. Naturligtvis skulle den galne påskbadaren visa sig på styva linan och utmana värdinnan fast hur den matchen slutade kan ni säkert räkna ut själv. Men eftersom huset var fullt av trevligt folk och inget annat viktigt saknades gick det snabb att komma över den förlusten. Fast jag kan inte begripa varför jag är så törstig idag…

2 Kommentarer

  1. Låter som ett kanonkalas!! Det får du sona för idag … 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *