Här var det mycket sång och glädje

Det var visserligen skidskytte på dumburken men det slår inte en sånguppvisning av 325 barn från Östregårdsskolan i Växjö, särskilt inte när barnbarnet Hanna är ett av de duktiga barnen. Det hela gick av stapeln i Konserthuset och ca 700 hade bänkat sig för att lyssna till den andra föreställningen denna vinterdag. Ryktet förtäljer att ca 500 hade njutit av den första showen och jag tror inte någon av oss ångrade att OS fick vila för det här var riktigt bra och inte ett öga var torrt.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Låter som en härlig kväll…. Sånguppvisning och guldmedalj!!
    Tycker faktiskt att hanna är lik mig, på bild 3. Kan skymta vissa likheter.. eller vad säger du!
    Har sett något kort från barndomen där jag står på vår härliga blå toalett, i Stoby och gömmer brösten. Tror jag var ca 7år 🙂

    • Jag vet vilket kort du menar och visst finns där en likhet. Kan nog leta upp det, vill du jag skall lägga ut det på bloggen 🙂

  2. Du kan maila det 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *