Vad håller stollen på med?

Man ska ju prova på allt och nu kan Wii läggas till meritlistan. Jag hade hoppats att premiären skulle bli ett golfspel eller något grymt extremt manligt men eftersom det var Tildes födelsedagskalas denna dag blev det diskodans för hela slanten. Det gick ut på att följa en dansant tjej på skärmen efter bästa förmåga och samtidigt tävla mot jubilaren. Som synes har Tilde svårt att hålla sig för skratt och det borde då innebära att jag vann överlägset. Men de få stunder hon inte skrattade hann hon med att få dubbelt så många poäng som den fullt koncentrerade åldringen. Ja jisses, att man aldrig inser sina begränsningar och lugnt sitter kvar i gungstolen.
Nu var det värt allt slit för i vanlig ordning serverades det mat av högsta klass och ni ser här intill några av de delikata pajer som de många gästerna kalasade på. Och naturligtvis toppades det hela med en mumsig tårta. Ett korrekt party!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *