Det finns snö i Braås också

Vintern håller sitt stadiga grepp om oss och denna lördagen styrdes kosan till Braås där det lilla livets stolta fader har sina bopålar. Huvudskälet var att skotta fram huset och när vi anlände hade Sotaren (även känd som det lilla livets broder) redan gjort grovjobbet så det vara bara att stilla glida in med limousinen. Nåja, det var tillräckligt med snö kvar som två kraftkarlar gav sig an med glatt humör och när vi till slut även hade skottat ner 40 cm snö från taket kändes det i armarna. Belöningen blev gott kaffe och fastlagsbulle och det satt fint.

4 Kommentarer

 1. Tomme

  Godmorgon snösvängskollega
  Har du vaknat idag vet vi alla att ditt hjärta är bra.
  Jäkla sjukvård vi har egentligen…….vaknar vi inte dagen efter att vi jobbat hårt hade vi dåligt hjärta……….vaknar vi har vi bra hjärta…………. måste vara lätt att vara hjärtspecialist.
  Tomme/ Sotarn

  • Jepp, snösvängen är vaken så hjärtat pallade denna gången också. Alternativet hade ju inte varit så kul fast då hade jag sluppit fixa vårt eget tak som är på gång denna vilodag.

   Det var ett nöje att dela tak med dig – ”you can be my wingmate anytime”.

 2. Tomme

  Du Björne, har du hört att man kan göra om diskmaskinen till en snöslunga ?………inte, jo man skickar ut kvinnan i huset till å skotta snön..och vips så har du en snöslunga. Ett visst säkerhetsavstånd från snöslungan rekommenderas dock.

  Tomme

  • Du leker med döden. Hoppas inte din syster läser detta och själv skulle jag inte ens våga tänka tanken 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *