Det jobbas i ljusrummet

Det är långt mellan inläggen just nu men det betyder bara att jag är upptagen med en del annat pyssel. Jag hanterar alla våra digitala bilder i programmet Lightroom och just nu finns där drygt 21 000 bilder att hantera och bland alla dessa en del som inte tagits omhand som dom borde. Adobe Photoshop Lightroom får betraktas som top of the line när det gäller få till ett arbetsflöde som innebär att katalogisera, efterbehandla, skriva ut och publicera bilder samt fixa till lite häftiga bildspel om man känner för det. Kostar en liten slant förstås men eftersom jag klarar av i stort sett all min bildbehandling i det programmet får det betraktas som en god investering. Tycker jag i alla fall 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *