Winter Wonderland

Vilken ljuvlig vinterdag! Temperaturen kring minus åtta och eftersom himlen i stort sett var molnfri blev det en runda runt sjön. Första halvan gick genom vacker vinterskog medan avslutningen blev en vandring över den tjocka vinterisen där en och annan nyskottad hockeyplan kunde beskådas. Sommaren är helt klart att föredra men vinterdagar som denna kan man faktiskt uthärda som kanske framgår av bilderna från dagens lilla promenad.

Det lilla livet har tänkt sig att jobba i natt så jag får försöka uthärda ensamheten denna vinterkväll, kanske med en bastu och en liten virre. Tufft, men det går nog om jag biter ihop 🙂

3 Kommentarer

  1. Vackert!!!

    • Det är så här livet ska vara när det är som j-vligast 🙂

  2. Fantastiska bilder!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *