Liten fest för Det Lilla Livet

Vita rosor till en evigt ung damÄrtsoppa med tillbehör - alltid en uppskattad måltidDet har varit en liten födelsedagsfest i Strandhuset denna vinterkväll. Det är nämligen så att min anspråkslösa hustru fyller år i morgon dag men eftersom det är jobbdag blev det i stället ett litet spontant minikalas kvällen innan. Helst hade den evigt unga damen sett att det inte firades överhuvudtaget men jag råkar veta att hon gillar lite uppskattning från den gamle. Så därför det fick bli ett fång vita rosor, ett par CD och till detta serverades en ljuvlig ärtsoppa, västerbottenost på knäckebröd och en god varm punch. Mycket korrekt!

1 Kommentar.

  1. Skrämmande att man kommer så här i efterhand, men ett stort Grattis till dig, Kerstin!! Hoppas middagen smakade förträffligt 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *