Tilde fyller 6 år idag!

En blívande stjärna rockar fettVinterdagarna glider förbi lugnt och stilla och då passar hustruns yngsta barnbarn Tilde på att fylla 6 år. Det är stort, riktigt stort! Om ni klickar på bilden får ni se hela skönheten rocka fett och en yngre tittare kan säkert se vem hon liknar (jag kan ju bara Towa Carson så jag är körd). Nu är det så att hennes party kommer vid ett senare tillfälle, därför denna något sparsamma hyllning på högtidsdagen.

Jag har lovat mig själv att låta barnbarnen sola sig på bloggen så länge dom är i karriären men med tanke på antalet hoppas jag att högre makter (läs hustrun) hjälper mig med minnet. Grattis på födelsedagen Tilde, presenterna får du när du bjuder på kaffe!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *