Highlights 2009

Nyårsdagen 2009 var nästan en kopia av årets första dagI februari dök den här krabaten upp utanför fönstretI mars hälsade vi på 15 000 tranor vid HornborgasjönTraditionellt påskdopp i april och Pontus hängde på utan att tvekaDet lilla livets spalje vid sjön kom på plats i majDen 6 juni firades i hängmattanFredriksdal och Lorden Från Gränden kollades in i juli I augusti ser vi bruden Elin hjälpas iland av maken StefanI september fick staketet vid vägen sig en liten ansikslyftningI oktober påbörjades installation av bergvärmeOch i november knöts säcken ihop när slangarna grävdes inI december kom pipparna och kollade in sin nya restaurangSå har vi lagt 2009 till handlingarna och det kan vara på sin plats med en liten kort sammanfattning av ett bra år. Det är kanske inte dom stora världshändelserna som uppmärksammas utan snarare vår lilla värld vid strandkanten med omnejd men det får ni ta. Och vid några få tillfällen har vi faktiskt lämnat ägorna som synes.

God Fortsättning önskar det lilla livet och lilla jag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *