En värdig avslutning på 2009

Första måltiden år 2010 bestod av ÖrkenkräftorÅtta festglada vackra människor klarade av nyårsfesten med glans och utan skandaler. Det mumsades på krustader med skaldjursfyllning, helstekt oxfile med en örtig sås och till dessert gled det ner en vit chokladskapelse toppad med hallon från fjolårets skörd. Alla åt med god aptit så käket var nog OK.

Tolvslaget firades sedvanligt med en nyårsskål i god skumpa, massor av kramar och en raketuppskjutning. Vickningen och årets första måltid får väl betraktas som något originell och bestod av svenska kräftor från Örken med Västerbottenost.

Tack kära gäster för en trevlig fest. Idag blir det pizza!

4 Kommentarer

 1. Tomme

  Även jag vill tacka för en trevlig nyårfest med (som vanligt) utsökt mat, drickat valde jag ju själv, men det var gott det också (Bergaåsens vatten).
  Att jag m.fl. fick komma på en nåder blir väl samtalsämnet ett tag framåt, ha ha, gott att kunna ge syster en pik ibland.
  Tomme

  • Tack för trevligt sällskap, det var hur trevligt som helst att ha er till bords. Och systerns kommentar var obetalbar och lär väl inte glömmas i första taget 🙂

 2. Håkan & Annie

  Tack för en mycket trevlig kväll med fantastiskt god mat och dryck! Håkan var jättemätt när vi kom hem, men Annie satt och slurpade kräftor med god aptit klockan två i natt. Det kan absolut få bli en ny tradition!

  Vi är lite nyfikna på det syskongnabb som vi tydligen missat. Ni får uppdatera oss vid tillfälle!

  Varma fortsättningshälsningar! /Håkan & Annie

  • Det lilla muntra “gnabbet” inträffade strax innan ni dök upp och ni lär få höra det berättas både en och två gånger 🙂

   Det var jätttekul att ha er här och det blev en ju en riktigt korrekt fest. Men det var väntat med så många trevliga gäster. Och det var nog inte sista gången det serveras Örkenkräftor som nyårsvickning om jag får bestämma.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *