Juldagsshow i Rydet

Var det all julmaten som knäckte snögubben?Juldagsshow i RydetKenzo - längre får han inte kommaNu faller flingorna igen efter några dagars töväder fast det lär inte hjälpa snögubben i Rydet som nu flämtar på sitt yttersta. Det lilla livet knegar på i julhelgen men vi hann med ett snabbt juldagsbesök hos hennes lelle pöjk med familj för lite sen julklappsutdelning. Som tack för det fick vi en fantastisk måltid och en bejublad julshow av Tilde och Rasmus. Husets vovve Kenzo hade gärna velat delta men eftersom det hände på “fel” sida av tröskeln nöjde sig den väluppfostrade hunden med att titta på.

I övrigt är tanken att annandagen skall bli en lugn och fridefull dag med lite god mat och dryck. Det florerar dock ett obekräftat rykte om att hustruns kulturella syster tänker göra ett nedslag men det kommer inte att störa friden. Tvärtom.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *