Ett mycket korrekt julpartaj

Några av de varma gudomliga rätternaSandra och Ella - tomtens sändebud denna julaftonDet här får symbolisera den goda julstämningen denna aftonNyss hemkomna efter att ha firat julafton hos hustruns dotter och hennes stora goa familj. Det var en julafton där inget saknades vare sig det gällde mat, julklappar eller julstämning vilket till viss del framgår av bilderna. Lagom till julklappsutdelningen dök det upp två tomtennissar som lystrade till Sandra och Ella. Och med tanke på antalet julklappar var det en himla tur att vi fick hjälp annars hade vi suttit där fortfarande och öppnat paket.

Resten av julhelgen kommer att fortsätta i samma anda. Om det nu inte vore för det där hemmabiosystemet på rean…

2 Kommentarer

  1. Det är ju rea idag! Blir det inköp?

    • Var där och åkte igen. Kanske skulle man hängt på dörren för det jag var ute efter fanns förstås inte. Men det är väl så det brukar vara?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *