GOD JUL!!!

Här verkar inte tyngdlagen gällaDoris verkar trivas hos nissarnaInte vilken tomte som helst, visar sig vara lite berömdSå var doppareda´n här och den blev faktiskt vit även om det är en aning gråmulet ute. Hos oss kämpar ett snöflak tappert på altantaket medan Doris dragit sig tillbaka till nissarna under granen och bryr sig inte ett skvatt. Den lilla porslinstomten härstammar från hustruns mormor och har åkt fram under åren av nostalgiska skäl. Men häromdagen upptäckte hustrun en artikel i en tidning och det visar sig att det är en “kändis”. Nåja, den inbringar inte tillräckligt för att pensionera sig men betydligt mer än den tian jag trodde den var värd.

Nu är det dags att tänja ut magen, en massa god mat och dryck skall få plats. Utmaningen blir att välja mellan Kalle Anka och Anna Anka i eftermiddag (skämtar bara). God Jul på er alla och må era kameler aldrig sakna vatten!

1 Kommentar.

  1. God Jul!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *