Det stora tabberaset i Sjörröd

En bråkdel av alla godsaker som serveradesEbleskiver - en kanongod men annorlunda pannkakaMan blir törstig av all matCharmtrollet NoraTraditionsenligt hade tjocka släkten lite förjul i helgen hos dottern med familj. Platsen var som vanligt Sjörröd som denna jul visade upp sig i en vacker vinterskrud och eftersom det hela utspelar sig i Skåne behöver man aldrig vara orolig att man får gå och lägga sig hungrig. Ni ser här en bråkdel av allt som fanns på bordet och jag kan lova att inget saknades.

Den stora överraskningen var aebleskiver som Jörgen snickrade ihop på ett specialjärn. Det är en dansk specialitet som vi aldrig tidigare hört talas om. Lite slarvigt kan man säga att det är runda fluffiga pannkakor som äts med florsocker och sylt. Tror jag får införskaffa mig ett dylikt järn. Sugna på att prova? HÄR har ni ett recept och HÄR hittar ni en video.

Och så måste ni få skåda Nora – festens yngsta och sötaste gäst!

2 Kommentarer

  1. Noras morsa

    OJojoj, vilken fin bild på sötaste tomtenissan. Kan du inte maila alla finfina bilder på Nora till mig? http://www.skickafilen.se är en bra tjänst att använda när man skickar stora filer…
    Hoppas ni haft en fin jul.

    • Har varit en härlig jul. Självklart skall du få bilder på den lilla godingen, skickar över dom lite senare idag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *