Lucia med gnägg

Annie snyggar till sin häst innan det är dags för entréÄven småttingarna tävlade, fast på mindre hästarEn ridlärare visar hur man kliver upp på ekipagetGoldy - snygg kuse som barnbarnet Hanna brukar ridaFinalen med Lucia och tärnor till hästDenna kylslagna luciadag bevittnade vi hur man firar Lucia i stallet på Araby. Några av det det lilla livets barnbarn var med i luciaföljet så det vara bara att dra på sig en tjock tröja och hänga på efter att ha inmundigat smörgåstårta hos femtonåringen Pontus. Varför köper man inte smörgåstårta oftare?

Showen i stallet var kul men kall! Känslen i fötterna försvann ungefär i halvtid så dubbla lager med tröjor hade man inte mycket för. Bilderna visar Annie i egen hög person pysslandes med sin häst och diverse klick från föreställningen med Luciatåget som grand finale där både Ella och Annie deltog. Nästa år skall jag värmeslingor i skorna!

2 Kommentarer

  1. Det känns lite de ja vu!!! Det kunde ju lika gärna varit jag, för 20år sedan… hi, hi. Mysigt med julshow!!

    • När Ebba nu börjar rida är du nog snart tillbaka i manegen, denna gången kan du ju stå för spexet 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *