Maten framdukad

I år har vi kompletterat med ett par restauranger från GranngårdenTalgoxen gillar detta och låter sig väl smakaEn pilfink samlar modPilfink med munnen fullDenna gråmulna dag är det full rulle kring matplatserna i trädgården, detta medan mannen i huset lider av sviterna efter gårdagens delikata julmiddag med jobbet. Vi har i år kompletterat vårt fågelhus och våra talgbollsburar med två fräcka matbodar från Granngården. Dom rymmer en hel del hampfrö som synes och så har vi bra koll på när det är dags att fylla på. Dom nya restaurangerna verkar vara riktigt populära bland våra gäster vilket ju var meningen med det hela.

Det lilla livet skall strax iväg på ett pass i samhällets tjänst och kommer att bli bjuden på en rejäl räkmacka när hon åter passerar husets dörr. Själv fortsätter jag lida i tysthet resten av dagen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *