Och nu skall det grävas

Kan man säga att en grävmaskin är söt? I så fall är denna det.

Då drar det ihop sig till sista bergvärmekapitlet (hoppas vi). När jag kom hem denna regniga afton stod den här lilla sötingen inkörd på tomten och i morgon skall den förhoppningsvis ha förflyttat sig ner till hålet och slangarna och gräva en autostrada in till husgrunden och knyta ihop säcken.

Som bekant kör vi på för närvarande på värmepatronen och nu är vi inne på nummer tre! Den patron som byttes för drygt två veckor sedan gav upp i förra veckan. Fem (!!!) man från NIBE kom och petade i en ny som skall vara myyyycket bättre. Nåja, med lite positiva tankar skall den väl hålla när nu äntligen värmepumpen kommer att kopplas in. Den som lever får se…

2 Kommentarer

  1. Spännande! Håller tummarna för att allt går som planerat!

  2. Krama dom rejält 🙂

    Men jag är inte speciellt orolig, när hantverkarna väl är där gör dom ett utmärkt jobb. Och det är inte jag som ska ratta grävskopan som man kan förledas att tro. Det överlåter jag med varm hand åt experterna. Fast det hade varit kul…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *