Pasta al forno

Pasta al forno - hur gott som helst!Det gick ett program för ett tag sedan som hette Primo Paolo med Paolo Roberto där det lagades italiensk mat i parti och minut. Nu tillhör väl inte vi stofiler Paolos fan club direkt men här var killen faktiskt jäkligt mysig, för att inte tala om hans goa fastrar. Ett av recepten var en ljuvlig pasta rätt (what else) som hette Pasta al forno. Tror det betyder något i stil med bakad pasta men vad vet jag? I vilket fall som helst, receptet är för fyra personer men då måste Robban ha tänkt sig fyra italienska bamsingar för vi fick jobba riktigt hårt för att komma nästan halvvägs innan vi gav upp. Och då var det ändå rejält gott och vi brukar inte vika ner oss i första taget. Vi rekommenderar en klick på matlänken ovan och att sedan ha en riktigt trevlig stund i köket när ni fixar till denna ljuvliga pastarätt. Den borde faktiskt räcka till sex pers om det inte är för många tonåringar närvarande. Är så fallet kanske det är bäst att göra en dubbel sats 🙂

Vad händer med bergvärmen då? Jo, varmt och gott har vi det redan nu med hjälp av elpatronen men den stora finalen med borrhålet inträffar med största sannolikhet i nästa vecka. Tillstånd från kommunen och medgivande från närmaste granne är klart så stay tuned om ni är intresserade, det lär nog tas en och annan bild!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *