Nikon släpper lite godsaker

Nikon D3s - top of the lineD3s har även en sygg baksidaNytt makroobjektiv - 85mm/3,5. Det skulle man kunna ha råd med...Nikon släpper en ny version bland flaggskeppen och den nya juvelen heter D3s. Hade det inte varit för priset skulle jag ställt mig i kö redan nu men jag tror inte det lilla livet känner behovet lika starkt så det får nog stanna vid en dröm. Men kameran är naturligtvis bättre på allt och är så ljuskänslig att den borde kunna fungera som mörkerkikare. Den kommer att finnas i handeln runt november/december och det rekommenderade priset är 55 900:- (mycket billigare än bergvärme och kök).

Vad som är mer överkomligt för plånboken är det nya makrobojektivet AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR (var får dom allt ifrån). Ett makro har stått på önskelistan länge och här har hustrun ett utmärkt julklappstips. Fast det är klart kostar nästan 6 000:- så lite övertalning kommer nog att krävas. Finns i handeln under november, god marginal till jul 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *