Nya kläder till Strandhuset (igen)

Den gamla förstasidan (ganska trevlig faktiskt)Och den gamla bloggen, också ganska okejJepp gott folk, dags för lite förändringar igen. Den gamla looken har hängt med ett bra tag men nu är det dags att ta farväl och säga halloj till den nya. Någon undrar säkert varför jag håller på och pillar med detta men det är ganska kul och det räcker väl som skäl. Nu är jag inte helt färdig utan det återstår lite pill här och där men eftersom jag inte har någon deadline att hålla känns det inte så tungt. Bl.a. saknar avdelningarna “Resor & annat kul” och “Bildgalleriet” sitt innehåll men det jobbas på det  så hav förtröstan gott folk.

För den tekniskt intresserade kan meddelas att jag nu använder WordPress och mallen WP Remix fullt ut för både blogg och övrigt innehåll. Mallen kostade några sekiner men den fyller mer än väl mitt behov så nu får det räcka (för ett tag). Om någon använder RSS för att bevaka bloggen blir det till att göra om bevakningen. Klicka på RSS-loggan så löser det sig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *