Busväder i helgen?

Kan ni känna stillheten och stämningen?Här får den lilla köttbiten en sista hälsningÅrets hela äppelskörd, men gott var det!Väderfolket har just aviserat busväder i helgen men det känns inte riktigt så denna vackra höstkväll. Och eftersom det är fredag, som om det skulle spela någon roll, käkas det lite gott och ni kan här se kökschefen flambera en oxfilé rejält inbakad i whisky.

Det lilla livet förbarmade sig också denna dag över årets äppelskörd, alla tre, och fixade till en ljuvlig dessert. Satt som en smäck med lite vaniljsås. I övrigt inväntas en offert på installation av lite bergvärme. Kunde ju vara praktiskt om det kom på plats innan vintern slår till och det äventyret lär ni kunna följa på denna berömda blogg.

2 Kommentarer

  1. Du ser ju ut att hålla värmen med öppen eld 🙂 Kan rekommendera bergvärmepump, vi har en IVT installerad.

  2. Jepp, bergvärme får det bli. Nu återstår bara det svåraste, att få hit hantverkarna 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *