Färgprakt både ute och inne

Vildvinet har påbörjat sin klättringHärliga färgerHibiskus, en ståtlig blommaNär jag äntligen fick spaljen på plats i somras var det lilla livet mycket snabbt framme och planterade några små vildvinsplantor och lovade att dom så småningom skulle klättra omkring och leka bland brädorna. Och så verkar det också bli, redan nu visar dom tendenser men visar framför allt upp vackra höstfärger som synes. Vacker är också den hibiskus som under sommaren haft en framskjuten plats ute på altanen. Nu när det börjar hösta till sig får den komma in och gotta sig i stugvärmen vilket den inte verkar ha något emot.

Men just nu är det problem med värmesystemet i huset så lilla hibiskusen kanske snart vill flytta ut igen. Det beror nog helt på om min tröstlösa jakt på hantverkare kommer att lyckas.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *