Kerstins gäng

Lunch på stanGlada miner förståsFull rulle på gängetDSCN1269Veckan som gick lyckades det lilla livet passa in sina lediga dagar med att skolväsendet bestämt sig för att skicka sina anställda på någon utbildning. Sådant bekymrar förstås inte en mormor/farmor utan hon öppnar famnen och får några fina dagar med barnbarnen.

Det började med lunch vid en av stadens restauranger, och vad jag vet rensades alla faten ordentligt, och sen blev det full fart vid strandkanten. Man kan ju anta att di små liven sedan somnade som stockar vilket också stämde på alla utom minstingen Tilde. Vid tolvsnåret tittade hon fortfarande på Sunes Jul med ögon stora som tefat. Nåja. till slut sussades det i varenda liten hörna.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *