Pilsnerjobb

Lååångt staket!FavoritfärgenVilket septemberväder! Det utnyttjades till målarkluddsarbete och denna gången var det staketet vid vägen som fick sig en omgång. Vi satte det på plats 2003 och målade det första gången året därpå. Nu har det ju ett utsatt läge och var i behov av lite färg vilket jag lite obetänksamt lovade fixa under den lååånga semestern. Nåja, det blev ju av till slut i alla fall.

Nu kommer lite matte i den högre skolan. Det 25 meter långa staketet består av 10 stolpar, 20 reglar och över 200 staketpinnar. Nu består ju varje detalj av sex sidor inklusive ändarna och då har ni redan räknat ut att den lille amatörmålaren har gått över minst 1380 ytor. Inte konstigt att det kändes drygt. Total arbetstid 11 timmar inklusive en och annan paus (okay då, dom blev ganska många). Favoritfärgen i fall som dessa är Tinovas brunsvarta lasur. Snyggt som f-n.

Helgen kröntes med att grillen (sista gången i år?) fick jobba med ett gäng fläskkotletter. Och det gjorde den utmärkt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *