Blekingeplantan

InteriörEn liten del av uteavdelningenShoppande hustruVälkomstblomma med mystiska frukterDörrprydnad, härliga höstfärgerDenna söndag styrdes kosan mot Nättraby mellan Ronneby och Karlskrona för att besöka Blekingeplantan som det lilla livet velat göra bra länge. Vi passade på att köra småvägar när det det var möjligt så resan ner gick via Ingelstad och Rävemåla vilket var ett vackert vägval. Och Blekingeplantan var ett himmelrike för den grönfingrade hustrun som efter att ha gått sina vanliga spaningsrundor kom igång riktigt. In i bilen åkte en buske, diverse blommor, vackra saker och som toppen på berget en dörrmatta! Som ni ser var det välfyllt både ute och inne i butiken och den shoppande hustrun stortrivdes. En välkomstblomma med mystiska prydnadsfrukter till huvudentrén och en vacker pryl till gästdörren med fantastiska höstfärger blev några av de många köpen. Ett besök rekommenderas varmt.

Hemvägen gick via Ronneby Brunn, äta måste man ju, och sedan vidare via Tingsryd – Urshult – Jät – Stenslanda för att så småningom åter hamna i Tävelsås. Jepp, så kan en trevlig dag på landet se ut.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *