Vacker septembermorgon

SeptembermorgonDet är väl detta som kallas spegelblankt?Detta verkar arta sig till en fin septemberdag. Det lilla livet har jobbat natt så jag fick njuta av detta själv medan morgonkaffet slank ner och det var inga större problem.

Känns som lite trädgårdsarbete står på agendan idag. Gäller att passa på eftersom det bara är tio dagar kvar till höstdagjämningen, d.v.s. då dag och natt är lika långa. Sen går det bara utför ända fram till den 21 december när dagen är som allra kortast (vintersolståndet, men det visste ni ju).

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Det var ju väl att det inte stod GT på morgonmenyn Trevlig kväll!

    • Dad

      Till och med jag tycker att GT till frukost är i tuffaste laget 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *