Annie fyller 14

Annie, en charmig fjortonåringBaconlåda, hur gott som helst.Då var det dags för nästa fjortonåring bland barnbarnen och nu är det Annie som kliver fram för att motta alla hyllningar. Nu firade vi faktiskt den unga vackra damen redan i söndags men det är ju just denna dagen som är den riktiga dagen.

Som vanligt strålade den goa hästtokiga tjejen när hon öppnade paket och sprättade kuvert i söndags och hade också haft den goda smaken att önska sig baconlåda på matbordet. Grattis i massor Annie, ha en riktigt bra dag!

3 Kommentarer

  1. fjortonåringen

    tack så mycket ;P

  2. Grattis i efterskott…
    LillEbba har börjat rida, så jag tror det där hästintresset smittar 😉

  3. Annie

    va kul att Lillebba har börjat rida 😀 väntar på att få se henne på tv framtiden ¨på hästryggen kanske 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *