Bloggen börjar bli lite till åren

Upptäckte att i fredags var det faktiskt tre år sedan det första blogginlägget skrevs vilket väl får betraktas som ganska imponerande, åtminstone med mina mått mätt. Det har ju skett lite förändringar under resans gång och det är faktiskt en till på gång. Jag håller på att flytta över hela kalaset till en ny plattform och senast vid månadsskiftet skall det se lite annorlunda ut. Ja, ja, ja, jag vet vad ni tänker. Den galna påskbadaren måste ha för lite att göra.

Men nu skall vi fira lite, bloggen och jag, Undrar vad jag skall bjuda på?

4 Kommentarer

  1. GT kanske? 🙂

  2. What? Är du tankeläsare?

  3. Dottern

    Helt rätt, Emma!! 😉

  4. Ja, ja, denna gången råkade ni ha rätt 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *