Tävelsåsmästerskapen i golf 2009

Glada golfaregolf2golf3I skuggan av Solheim Cup avgjordes denna dag Tävelsåsmästerskapen i Golf på Emmaboda GK. Det var bara kända ansikten som gjorde sitt yttersta i denna ystra lek och alla hade lika roligt som vi alltid brukar ha. Här ser ni fyra av totalt fjorton laddade golfare som är beredda att slå upp lite torv på den fina banan och som ni ser är det inga ledsna miner. Och vad sägs om det digra prisbordet – värdigt en tävling på touren om ni frågar mig. Arrangör, eldsjäl och prisutdelare var Jerry som fick äran att förära förstapriset till Lisbeth. En fräsch tjej som vet hur man slår till en pingisboll, hur man arrangerar ett VM i dans och som bevisligen också vet hur man klappar till en golfboll. Respekt!

Ni undrar förstås hur det gick för den galne påskbadaren men det får ni aldrig veta. Så nu pratar vi inte mer om det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *