Bytet nedlagt – jag vann!

Där satt den!Lite söta är dom faktisktNattens jakt har varit lyckad och den lille gynnaren är infångad. När fällan vittjades i morse var det fortfarande lite liv i odjuret men efter lite hjälp på traven sover han nu gott. Återstår att se om det finns några polare som tror att detta är säkra marker, i så fall har dom misstagit sig.

Lite synd tycker jag om den “lilla” mullvaden och känsliga tittare skall nog undvika att klicka på den vänstra bilden, ta den högra i stället.

5 Kommentarer

  1. Grillkvällen räddad!

  2. Malin

    Ha, ha! Jag är så glaad att jag inte bor i villa längre! Få saker var så irriterande som att se ett antal nya högar varje morgon… 😉

  3. Inga nya högar har synts till sedan jag sänkte vilddjuret. Egentligen är det otroligt hur mycket ett enda djur kan ställa till det. Eller kanske lurar det fler i underjorden som bara vilar sig och sörjer ett tag…

  4. Bettan

    Bara för det..så var ju jag tvungen att kolla på den vänstra bilden 😉

  5. Du är en tuffing Bettan!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *