Det bidde ett staket

Staketbyggaren självEn av våra bofasta tranorVäntan är över för alla er som legat sömnlösa och roterat i era sängar i väntan på resultatet av pinnarna i garaget. Det blev ett ministaket som nu lite klädsamt täcker vår soptunna och ser så där allmänt trevligt ut tycker vi. Visserligen säljer dotterns älskade karl just den typen av sopkärl i parti och minut men inte ens han kan tycka att dom är särskilt upphetsande. Och som avslutning på det projektet kom vårt kära tranpar glidande över hustaket för att visa sin enorma uppskattning. Nu togs det säkert tusen tranbilder vid Hornborgasjön men vårt eget bofasta par är förstås speciellt och här ser ni ledaren på väg hem till boet tvärs över sjön.

Undrar vad som nu står högst upp på hustruns lista? Jag lär snart få veta…

5 Kommentarer

 1. Uffe & Elize med barn

  Hej

  Semesterhälsning från kroatien, vädret är kanon, +30 grader.
  Snart dax att åka hemåt, den långa vägen över Tjeckien och Prag.
  Ser att Ni har fullt upp…….
  Glöm inte att njuta av semestern också…… 🙂

  Kram från oss alla…!!!

 2. Tack för hälsningen och kör försiktigt! Skall bli lite högtryck här torsdag – fredag så det ser vi fram emot. Golfrunda inplanerad på fredag, bäst att ta med sig ett dussin bollar med tanke på dagsformen.

  Mamma hälsar, jag ser just nu rumpan på henne under en buske 😉

 3. Linda

  Ser tjusigt ut, bra jobbat! 🙂

  2plans.se har bloggat klart, tackar för dina heja-rop och alla besök!

 4. Tack för det, även ett litet plank måste värkas fram och förtjänar sina applåder. Synd om 2plans.se men då antar jag att alla brädorna är på plats och att gräset nu kräver all tid.

 5. Upphetsande är ett starkt ord, men direkt fula tycker jag inte de är 🙂 Hoppas du gjort plats för fler tunnor bakom planket. Det kommer mera… Snyggt staket!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *