Nykomling vid strandkanten

IgelkottsbabyInbjuder till ett kvällsdoppAlltså, sommarkvällarna är för det mesta ganska sköna även om vädret dagtid j-vlas lite.

Strax innan dagens eminenta kvällsmåltid, kåldolmar och nypotatis, ropar det lilla livet till och vad är det hon sett? En liten igelkottbaby som rantar omkring i gräset och bara är hur söt som helst. Vi räknar med lite igelkottsyskon när dom väl vågar visa sig och litar på att vi har vänliga avsikter.

Efter att dolmarna slunkit ner bjuds vi på en klassisk ljuvig solnedgång vilket förstås innebär att badbrallisarna åker på. När badstollen återvänt till fast mark efter det uppfriskande kvällsdoppet inser han att hela dagen gått utan att en enda GT slunkit ner. Visserligen har det kompenserats på annat sätt men en riktig katastrof är det. Nåja, misstaget är nu tillrättat med råge.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *