Regnet det bara öser ner…

Vart tog stranden vägen?Borde stå på torra landUnder tiden vi väntar på högsommardagarna stiger vattnet så sakteliga i vår lilla sjö. Vi har varit med om det tidigare så det är ingen panik och ett huvudhopp från bryggan är nog snart möjligt. Skulle gissa att det är dryga halvmetern över normalt vattenstånd och det förvånar inte ett dugg. Någonstans ska ju allt vatten som öser ner ta vägen. Stranden är puts väck och den lilla lampan ni skymtar står under normala förhållande på land. Nåja, lagren är välfyllda och nu fokuserar vi på kvällens flamberade oxfilé. Mums!

4 Kommentarer

  1. Låter som en god fredagsmiddag! I Sjörröd nalkas det tacos och det är inte fy skam det heller…(kanske inte skall jämföras, men nog så gott) Trevlig fredagkväll!

  2. Tacos tillhör också kategorien mums. Med Hot Sauce! Ha det gött ungdomar.

  3. Dottern

    Hämtar du ner solen, till den 23:e ??

  4. Om jag sträcker på mig rejält skall det nog ordna sig 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *