Blixt, dunder, bad och en solnedgång

Och regnet det bara vräker ner...Ella och Sandra skyr inte regnetVattenråttan AnnieHyfsad avslutning på dagenJag vet inte hur ni andra haft det men i Kronoberg har himlen varit öppen denna dag för att inte tala om ett konstant dundrande och blixtrande. Här får ni en liten bild av hur det sett ut, mest ur Annies perspektiv eftersom hon med bravur hållt i kameran på dom flesta bilderna. Själv har jag suttit i tryggt förvar på jobbet medan det lillla livet haft barnbarn och kompisar på besök. På en av bilderna ser ni en ganska nyinköpt parasoll när den fortfarande lever. Den får numera med största sannolikhet anses ha gått vidare till dom sälla jaktmarkerna.

Solnedgången är förstås min, what else?. Men en värdig avslutning på denna eländiga dag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *